PROFIX – VITAMIN MUKA BERLUBANG

Profix




Profix
Masalah
Parut Muka Berlubang

.

Ada Masalah seperti :

  • Parut berlubang
  • Jerawat
  • Pori terbuka
  • Kulit kering
  • Simptom resdung
  • Hormon tak stabil

“Ok parut berlubang diwajah semakin kurang..Suami saya tegur ada perubahan – Pengguna”

Bagaimana ia berfungsi?

  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta  melicinkan kulit dengan vitamin -E semulajadi yang mengandungi paras anti-oksidan dan anti-radang yang tinggi.
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen

Kenapa anda perlu memilih krim ini :

  • Senang digunakan
  • Nampak perubahan seawal 1 minggu
  • 100% asli, semulajadi dan selamat
  • GMP, Halal, KKM
  • 28 gram

 

“Saya dulu muka memang jerawat teruk..paling teruk kat bahagian pipi..then makin lama makin kurang da jerawat tapi scar2 jerawat lama tu memang masih nampak lah kat pipi berkawah tu kan..then try vitamin ni memang elok dia kurangkan depth kawah kat muka tu..rasa macam makin licin 🙂 – Pengguna”

.

Kandungan Produk

  • Ekstrak Vitamin E – Vitamin yang dirumus khas untuk membantu menyelesaikan masalah muka berlubang, mengecilkan pori-pori dan mengembalikan keremajaan kulit
  • ACB Fruit Mix – Formula khas yang direka mengikut keperluan kulit muka kita
  • Ekstrak Pati Rose Jepun – Bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yang menyegarkan
  • Water Based Cream – Mudah meresap ke dalam kulit kita
  • Aqua, Carbomer dan Phytofuse
  • 100% Bahan Semulajadi




Cara menggunakan PROFIX

  • Basuh muka dahulu dengan sabun anti-bakteri/sabun biasa.,kemudian sapukan krim sehingga rata
  • Dengan pergerakan tangan memutar ke arah lawan jam  Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang mungkin

.

Q & A

Betul ke berkesan?
Ya, kami jamin 100% yang ianya berkesan. Anda tidak perlu risau kerana pembelian anda adalah sifar-risiko, duit anda akan dipulangkan jika tidak berkesan!

Mungkinkah kulit wajah akan jadi lebih teruk selepas pakai produk ni?
Tidak perlu risau dengan masalah ini insyaallah tiada sebarang kesan negatif kepada wajah anda. Kerana bahan-bahan di dalam telah disahkan 100% selamat oleh BPFK

Gerenti sampai ke rumah ke selepas saya bayar ni?
Tak perlu risau soal penghantaran ini. Kami akan beri tracking no bagi memudahkan anda mengesan barang berada dimana dan betul diposkan atau tak

Leceh ke nak guna produk ni?
Ia hanya seunit krim vitamin yang merawat muka berlubang, hanya perlu sapu 2minit 2 kali sehari

.

Testimoni PROFIX

.

HARGA PROFIX

RM60 (SM) RM65 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019 746 2584




 

Azzahira Beauty Dot Com

PERLAKING

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



 

MAMADIL SLIM LOVE-SLIM BODY SHAPE & BEAUTY SKIN




MAMADIL
SLIM LOVE

MAMADIL Slim love
Bukan Ubat Kurus
Produk Hebat Ini Untuk Membentuk Body

MAMADIL SLIM LOVE

SLIM LOVE bertindak membuang lemak-lemak berlebihan
Selepas itu ia akan membentuk semula bahagian badan anda

MAMADIL SLIM LOVE

Slim Love 99% kandungan dihasilkan dari serat buah-buhanan original, kerana itu teksturnya sedikit kasar. Bukan extract yang telah dicampur dengan bahan lain. Jika extract ianya lebih halus berdebu & kesannya sedikit lambat.

Bahan utama utk Slim Love ialah Garnicia Gambogia,fiber & White Kidney Beans bertindak membakar kalori yg berlebihan. Slim Love menyahkan lemak degil, angin, toksin di dalam badan, membentuk badan dengan kemas & mencantikan kulit.

Ada ketikanya rasa seperti coklat sedikit itu ialah bahan untuk kawalan berat badan. Fiber bertindak untuk membuang dengan lawas TANPA cirit birit. Badan akan rasa ringan kerana angin, toksin & lemak akan keluar melalui sistem perkumuhan.

 

KELEBIHAN MAMADIL SLIM LOVE

SLIM, BODY SHAPE, BEAUTY SKIN

Slim Love diantara produk pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah KOYAK & TERUS TUANG ATAS LIDAH. Rasanya ialah buah-buahan. Tidak perlu bancuh air. Kaedah ini kami hasilkan dari cadangan orang ramai supaya ada satu produk kurus yang lebih mudah,cepat & boleh di bawa ke mana saja. Kata mereka SAMBIL DRIVE PUN BOLEH KURUS.

CARA PENGGUNAAN MAMADIL SLIM LOVE :

Satu sachet sehari sudah memadai. Hanya koyak dan tuang atas lidah.
Tidak ada rasa herba atau pahit. Inginkan kesan yg lebih optimum ambil dua sachet sehari.

PASTIKAN PENGAMBILAN AIR MASAK YANG BANYAK


Lelaki dan Wanita 18 keatas Pastikan minum air masak yang banyak tujuan untuk tindak balas yang terbaik.
Jika kekurangan air, pengguna mungkin akan mengalami pening kepala, rasa sesak nafas atau pedih perut kerana
ianya akan berlawanan dengan angin di dalam badan.. Jika perut rasa tidak selesa, ambil Slim Love selepas makan.

 

MAMADIL SLIM LOVE2

Saoalan lazim

SIAPA BOLEH GUNA SLIM LOVE :
Lelaki dan Wanita 18 ke atas
Ibu dinasihatkan mengambil selepas bayi berumur satu tahun ke atas ini kerana rasa yang sedikit masam manis dalam kandungan mungkin akan mengakibatkan perut bayi rasa tidak selesa. Mulakan denagn satu sachet sahaja untuk permulaan. Jika perut bayi tidak meragam, boleh teruskan ambil dua sachet sehari.

PANTANG :
Slim Love pantang untuk ibu mengandung sahaja.
Ibu di dalam pantang yang menyusu bayi TIDAK DIGALAKKAN AMBIL kerana buah-buahan dan fiber mungkin akan mengganggu perut bayi kembung dan lain-lain.

KESAN :
Setiap individu berlainan metabolisme namun setakat ini kami dapat feedback dari pengguna yang paling cepat satu hari sudah ada kesan. Paling lama setakat ini lapan hari berat turun sebanyak 2.5kg

MAMADIL SLIM LOVE5

.

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE1 TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE2

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE3 TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE4

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE7

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE5

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE

.

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

HARGA MAMADIL SLIM LOVE

RM180 (SM) RM190 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttps://goo.gl/pg9NbB

SMS/WASAP – 019-5292925



Azzahira Beauty Dot Com

MAMADIL WOMEN LOVE

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !