WOMEN LOVE – SUPPLEMENT ANTI PENUAAN DAN PERAPAT

Mamadil women love



MAMADIL
Women Love

MAMADIL Women Love
Dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk
mencerahkan kulit, anti penuaan dan perapat

MAMADIL Women Love5

Bukan dari kolagen laut
Kolagen laut kebiasaan pengguna
akan alami kegatalan selepas guna
mungkin dari penyakit resdung yang ada & sebagainya.

.

WOMEN LOVE by MAMADIL

Dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk mencerahkan kulit

WL juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki.

WL juga mengandungi pueraria mirifica khas untuk keanjalan payudara & susu ibu bertambah banyak & pekat.

WL juga mengandungi bahan yang paling penting iaitu MANJAKANI khas untuk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yang sudah mengandung sejak mengambil WL,agen perapat no.1 wanita

Rasa buah-buahan ini juga adalah salah satu agen untuk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.

” Kanser usus berpunca dari sembelit @ membuang tidak lawas & sisa2 najis yg tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser” -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.

MAMADIL Women Love6

.

FUNGSI & KELEBIHAN MAMADIL Women Love:

  • Untuk kecantikan kulit seluruh badan Cerah Gebu & Berseri.
  • Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan.
  • Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
  • Kulit sangat halus & licin.
  • Kulit cerah sekata.
  • Memudarkan parut.
  • Bentuk badan semakin kemas & menarik.
  • Membersihkan β€œdalaman” wanita.
  • Keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih.
  • Mujarab untuk merapatkan rahim.
  • Melancarkan period.
  • Mencantikan payudara & punggung.
  • Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yang konsisten.

.

MAMADIL Women Love3

1 kotak mempunyai 30sachet x5g (tahan sebulan)
Pengambilan 2sachet setiap hari (kesan effective 2 minggu pertama selepas tu 1 sachet sehari dah cukup)
Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
Perisa oren macam gula-gula serbuk tu
Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur.
Kesan seawal 2 minggu ke atas.
Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten & perbanyakan minum air masak

MAMADIL Women Love11

.

CARA PENGGUNAAN MAMADIL Women Love:

  1. Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
  2. Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet
  3. Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur.(Perisa oren)
  4. Kesan seawal 2 minggu ke atas.
  5. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten.




Siapa yg boleh ambil WOMEN LOVE?

– Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
– Wanita sudah berkahwin khasnya yang sudah beranak pinak.
– Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
– WANITA SAHAJA.

Apa pantang larang Women Love?

-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA.
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.

MAMADIL Women Love8

.

 

Saoalan lazim

Orang berpenyakit seperti kencing manis, darah tinggi, tiada rahim, fibroid, tirod boleh ambil tak WL?
– Boleh dengan syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari.
– Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.

Women Love ada KKM & HALAL tak?
– Alhamdulillah walaupun lambat sikit prosedurnya tapi kami telah terima sijil KKM & sijil HALAL

Time period boleh makan Woman Love?
Kalau ikutkan memang boleh tetapi banyak customer cakap period jadi lambat atau period jadi sedikit awal

PERIOD NORMAL TAK PERLU AMEK WOMAN LOVE, DAH KERING BARU AMBIL WOMAN LOVE

PERIOD TAK NORMAL MACAM SENGUGUT KE 3 BULAN SEKALI PERIOD
YES DIGALAKKAN AMBIL WOMAN LOVE UNTUK KURANGKAN SAKIT SENGUGUT ITU

Saya nampak tua sebelum usia,kulit kusam badan tak bermaya bolehkah saya ambil Woman Love?
Boleh, woman love adalah supplement anti aging juga. inshallah makan dengan betul anda dapat hasil terbaik.

Saya baru lepas bersalin & dalam proses berpantang, boleh ambil Woman Love?
Boleh, sebaik sahaja berpantang..hari pertama dah boleh ambil woman love, sangat membantu mempercepatkan recover luka bersalin itu.

Kalau nak ambil dengan suplement lain macam jamu boleh?
Boleh tapi jarakkan 3 jam ya

MAMADIL Women Love9

.

TESTIMONI MAMADIL WOMEN LOVE

MAMADIL Women Love1

Testimoni MAMADIL Women Love1 Testimoni MAMADIL Women Love2

Testimoni MAMADIL Women Love4 Testimoni MAMADIL Women Love6

Testimoni MAMADIL Women Love3 Testimoni MAMADIL Women Love5

Testimoni MAMADIL Women Love

.

IBU YANG BREASTFEED BABY BOLEH CONSUME WOMAN LOVE,
TAPI MAKE SURE SELEPAS ANAK SIHAT DARIPADA DEMAM KUNING

TAPI IBU MENGANDUNG TAK BOLEH CONSUME WOMAN LOVE

.

HARGA MAMADIL WOMEN LOVE

RM150 (SM) RM160 (SS)

(30 sachet)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FB – http://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019 746 2584




KHAYLA CANDY

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



Elaiki Sabun Pencuci Wanita-Projek Memikat Suami

Elaiki




ELAIKI

SABUN PENCUCI WANITA

MISS V LONGGAR & BERBAU

Gatal-gatal?
Keputihan meleleh?
Celah peha hitam?

sabun

97% suami menyatakan bahawa mereka suka miss v yang ketat dan grip!

Kelebihan Elaiki
1.Bagus untuk menghilangkan kegatalan miss v.
2.Mengetatkn miss v.
3.Memastikan kebersihan setiap hari.
4.Boleh menghilangkan kegatalan pada ketiak.
5.Mencerahkan miss v.
6.Sesuai untuk semua wanita.

“Betul-betul hilang gatal”

” Salam akak..nak bagitau ni..alhamdulillah kak..
mira nye masalah dah solved.
Tak ada dah keputihan yang banyak
dan gatal-gatal cam sebelum ni..
Kalau tak pakai sabun tu sekarag ni mesti gatal giler..
garu sampai pedih-pedih bawah tu..
Time kasih akak πŸ™‚ “

sabun elaiki 9

Cara Menggunakan Sabun Elaiki

-Buihkan tangan dengan sabun sebelum disapukan pada miss v.
-Biarkan beberapa minit dan bilas dengan air hingga bersih.

Untuk kegunaan luaran sahaja.


ALERT : Ibu hamil 6 bulan ke atas dilarang guna sama sekali !!!

POTONG KECIL-KECIL UNTUK LEBIH JIMAT

BERAT : 40 GRAM

 

sabun elaiki 8

SETIAP PEMBELIAN AKAN DAPAT FREE SERUM INTIMATE

sabun elaiki 5

Kandungan

✔TRANSPARENT SOAP
✔MANJAKANI
✔KAYU SERAPAT
✔EXTRACT SIREH
✔GLYCERIN
✔EXTRACT LIMAU PURUT
✔BEEWAX
✔RO.WATER
✔KACIP FATIMAH

 

” Sabun tu best la..segar rasa miss v lepas guna..
tak gatal pon..macam berangin..
memang sabun jenis berangin @ ika yang rasa segar sangat πŸ™‚ “

sabun elaiki 2

Testimoni Pengguna Sabun Elaiki

 

testimoni sabun elaiki

testimoni sabun elaiki 3Β testimoni sabun elaiki 4

testimoni sabun elaiki 5 testimoni sabun elaiki 6

testimoni sabun elaiki 7 testimoni sabun elaiki 8

Jangan biar tapi ikhtiar!!!!
Kesan seawal sekali penggunaan!
Dijamin SELAMAT dan BERKESAN!

Alhamdulillah..

.

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

Harga Elaiki

RM60 (SM) RM65 (SS)

+ Free SERUM INTIMATE

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FB – https://goo.gl/pg9NbB

SMS/WASAP – 019-5292925



Azzahira Beauty Dot Com

Ubat Resdung – Bella Formulla Sinus Cure

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !