RoseTyara Glow Foundation – CC Cream – Powder

RoseTyara



RoseTyara
Glow Foundation
Rose Lily Violet

“Memastikan Setiap Wanita Berhak Untuk Jelita”

.

Terdapat 3 pilihan foundation

  • LILY – Paling cerah
  • ROSE – Sederhana kebanyakkan kulit orang malaysia
  • VIOLET – Untuk kulit tan/gelap

Kelebihan RoseTyara Glow Foundation

  • Tekstur Foundation sangat pekat.
  • Memberi litupan penuh dengan hanya satu pam sahaja.
  • SPF 30 yang dapat melindungi wajah dari sinaran matahari
  • Tekstur sangat ringan di wajah (seperti tiada foundation)
  • Tahan lama. (sehingga 16 jam)
  • Ianya HALAL
  • Boleh dibawa solat (Ambil wudhu sebelum mekap)
  • Sesuai untuk semua tona kulit wanita asia
  • Menjadikan wajah kelihatan glowing
  • Lebih dari 500 testimoni yang berpuas hati

.

.

Penggunaan sedikit saja untuk seluruh bahagian muka
Sesuai dengan semua jenis kulit
Dihasilkan di kilang bumiputera dan Muslim
Kilang bertaraf GMP.
Dijamin HALAL & SELAMAT

.

.

ROSETYARA
CC CREAM

Correct & Care
Formula ringan yang memiliki tekstur yang sangat lembut dan halus

.

  • Menyamarkan perbezaan kulit pada wajah, kemerahan dan hiperpigmentasi
  • Mengurangi kemerahan dan memberikan nutrisi vitamin B agar wajah tampak lebih bermaya dan berseri
  • Pemakaian berterusan mampu menjadikan kulit lebih halus dan gebu
  • Boleh dijadikan base makeup





Kelebihan RoseTyara CC Cream

  • Menghaluskan dan menggebukan kulit dengan penggunaan berterusan
  • Tekstur yang ringan
  • Dijadikan sebagai base makeup
  • Tahan lama
  • Menjadikan wajah lebih cantik dan berseri

.

.

RoseTyara
Radiance powder

Memberikan kemasan yang sempurna kepada skin yang telah disapu foundation

.

Dengan tekstur yang halus, mulus dan dihiasi “shimmer” halus, akan memberikan kesan yang sangat flawless dan glowing kepada pemakainya.

Kelebihan Radiance powder

  • Makeup akan glowing sepanjang hari.
  • Memberi kesan matte yang halus dan natural
  • Tahan lama
  • Dapat mengawal minyak
  • Tidak bercapuk
  • Impak shimmer menampakkan muka berseri

.

Testimoni RoseTyara Glow Foundation

.

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

Harga RoseTyara Glow Foundation

Pack Full 40 gram

RM105 (SM) RM110 (SS)

Pack Trial 7 gram

RM37 (SM) RM42 (SS)

.

Harga CC Cream

Pack Full

RM96 (SM) RM101 (SS)

Pack Trial

RM37 (SM) RM42 (SS)

.

Harga Radiance Powder 5g

RM35 (SM) RM40 (SS)

 

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019-5292925




PROFIX

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



PROFIX – VITAMIN MUKA BERLUBANG

Profix




Profix
Masalah
Parut Muka Berlubang

.

Ada Masalah seperti :

  • Parut berlubang
  • Jerawat
  • Pori terbuka
  • Kulit kering
  • Simptom resdung
  • Hormon tak stabil

“Ok parut berlubang diwajah semakin kurang..Suami saya tegur ada perubahan – Pengguna”

Bagaimana ia berfungsi?

  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta  melicinkan kulit dengan vitamin -E semulajadi yang mengandungi paras anti-oksidan dan anti-radang yang tinggi.
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen

Kenapa anda perlu memilih krim ini :

  • Senang digunakan
  • Nampak perubahan seawal 1 minggu
  • 100% asli, semulajadi dan selamat
  • GMP, Halal, KKM
  • 28 gram

 

“Saya dulu muka memang jerawat teruk..paling teruk kat bahagian pipi..then makin lama makin kurang da jerawat tapi scar2 jerawat lama tu memang masih nampak lah kat pipi berkawah tu kan..then try vitamin ni memang elok dia kurangkan depth kawah kat muka tu..rasa macam makin licin 🙂 – Pengguna”

.

Kandungan Produk

  • Ekstrak Vitamin E – Vitamin yang dirumus khas untuk membantu menyelesaikan masalah muka berlubang, mengecilkan pori-pori dan mengembalikan keremajaan kulit
  • ACB Fruit Mix – Formula khas yang direka mengikut keperluan kulit muka kita
  • Ekstrak Pati Rose Jepun – Bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yang menyegarkan
  • Water Based Cream – Mudah meresap ke dalam kulit kita
  • Aqua, Carbomer dan Phytofuse
  • 100% Bahan Semulajadi




Cara menggunakan PROFIX

  • Basuh muka dahulu dengan sabun anti-bakteri/sabun biasa.,kemudian sapukan krim sehingga rata
  • Dengan pergerakan tangan memutar ke arah lawan jam  Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang mungkin

.

Q & A

Betul ke berkesan?
Ya, kami jamin 100% yang ianya berkesan. Anda tidak perlu risau kerana pembelian anda adalah sifar-risiko, duit anda akan dipulangkan jika tidak berkesan!

Mungkinkah kulit wajah akan jadi lebih teruk selepas pakai produk ni?
Tidak perlu risau dengan masalah ini insyaallah tiada sebarang kesan negatif kepada wajah anda. Kerana bahan-bahan di dalam telah disahkan 100% selamat oleh BPFK

Gerenti sampai ke rumah ke selepas saya bayar ni?
Tak perlu risau soal penghantaran ini. Kami akan beri tracking no bagi memudahkan anda mengesan barang berada dimana dan betul diposkan atau tak

Leceh ke nak guna produk ni?
Ia hanya seunit krim vitamin yang merawat muka berlubang, hanya perlu sapu 2minit 2 kali sehari

.

Testimoni PROFIX

.

HARGA PROFIX

RM60 (SM) RM65 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019 746 2584




 

PERLAKING

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !