Luffiya Skincare – Set Trial Dan Lengkap

Luffiya Skincare



Luffiya Skincare

.

Luffiya skincare

SERIUS kak..Lepas saya guna LUFFIYA ni konsisten selama sebulan je kulit jadi pinkish
Masalah kulit kusam tiada lagi..Seronoknyaaa saya…ramai kawan2 duk puji
Nanti saya nak repeat order lagi ye kak..Puas hati sangat2..terima kasih ye kak sebab kenalkan LUFFIYA ni – Adila,Klang

.

Kebaikan Luffiya Skincare

  • Menggabungkan kebaikan aloevera menjadi satu yang diketahui umum sangat bagus untuk penampilan kulit yang sihat dan berseri.
  • Membersihkan kotoran, mencerah & menegangkan kulit wajah malah boleh digunakan untuk seluruh badan.
  • Sangat mujarab untuk rawatan kulit bermasalah seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, tona tidak sekata, kasar, kering/berminyak, liang pori terbuka, kulit yang nampak tua dari usia sebenar dan masalah alahan pada makanan seperti kekacang, makanan laut dll.
  • Merawat kulit secara lembut, semulajadi & tidak memudaratkan kulit – Tiada pengelupasan; tiada rasa pedih, perit @ terbakar dan tidak menipiskan kulit.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit

.

.

Luffiya Skincare Membantu Masalah

  • Jerawat/Jerawat Batu
  • Blackhead/whitehead
  • Parut jerawat & cela
  • Pori-pori terbuka
  • Jeragat
  • Mencerahkan bahagian muka & badan
  • Meratakan tona kulit muka
  • Mengurangkan kedutan
  • Mengawal minyak berlebihan
  • Memberi kelembapan kulit
  • Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
  • Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

.

Set Luffiya Skincare

.

Set lengkap kecil 5 in 1
50g Sabun aleovera/ arang ( boleh request)
7g krim mlm kunyit
7g krim sarang burung
18ml whitening toner
7g whitening day cream dgn spf30

Set lengkap besar 5 in 1
50g Sabun aleovera/ arang ( boleh request)
12g krim mlm kunyit
12g krim sarang burung
33 ml whitening toner
12g whitening day cream dgn spf30

Set trial kecil 3 in 1 ( malam sahaja)
50g Sabun aleovera/ arang ( boleh request)
7g krim mlm kunyit
7g krim sarang burung

Set trial besar 3 in 1 ( malam sahaja)
50g Sabun aleovera/ arang ( boleh request)
12g krim mlm kunyit
12g krim sarang burung

2 Jenis Sabun Luffiya
1. Sabun Aloevera (Kuning) – Sesuai untuk kulit normal, jeragat, kusam, problem jerawat
2. Sabun Arang (Hitam) – Sesuai untuk kulit yang berminyak.

.

Luffiya Serum

.

Luffiya Booster Serum 30ml

.

  1. Mencerahkan dan menutrisi kulit 5X Ganda
  2. Memudarkan flek hitam, bekas jerawat, aging spot, dan melasma yang timbul karena faktor eksternal ataupun internal tubuh tanpa adanya pengelupasan.
  3. Menghambat tanda-tanda penuaan (premature aging) seperti kulit sangat kering, muncul garis-garis halus pada garis senyum, dahi dan sekitar mata.
  4. Meminimalkan kekusutan kulit seperti kusam, tidak segar, berkerut
  5. Mengoptimalkan kelembaban kulit.
  6. Antioksidan
  7. Efek moisturizer

– Cepat menyerap dalam kulit
– Untuk masalah jerawat, apply serum nih inn shaa Allah sehari dua dah kecut dan paling best tak meninggalkan kesan parut at all syarat jangan picit yer.
– Blackheads dan Whiteheads suka tumbuh dengan hebatnya kat muka? Haa ini lah solution terbaik tak payah lekat2 tarik sampai merah2 hidung tuu…picit lgi laa tak payah.
– Kulit kasar, berminyak dan berparut? Pun baguss sangat pakai serum nih.
– Parut berlubang pun sama jugak, insyaAllah boleh elok balik. Nak lagi cepat baik ambil sekali supplement utk rawat dari dalam.

Beza Serum Biasa & Booster
Serum Booster kepekatan dan quality upgrade. Dari bahan mentah PREMIUM

.




Cara Menggunakan Luffiya Skincare

SET BASIC TRIAL 3IN1 (MALAM SAHAJA)
– Langkah 1 : Cuci muka dengan sabun dan lap lembut sehingga kering.
– Langkah 2 : Sapu krim 1 (sarang burung) dan sapu sehingga rata
– Langkah 3 : Sapu krim 2 (kunyit) dan sapu sehingga rata.

SET LENGKAP 5IN1

SIANG
– Langkah 1 : Cuci muka dengan sabun dan lap lembut sehingga kering.
– Langkah 2 : Tuang toner pada kapas dan sapukan ke seluruh wajah.
– Langkah 3 : Sapu day cream ke seluruh wajah. Boleh apply foundatioan & bedak jika mahu.

MALAM
– Langkah 1 : Cuci muka dengan sabun dan lap lembut sehingga kering.
– Langkah 2 : Tuang toner pada kapas dan sapu ke seluruh wajah
– Langkah 3 : Sapu krim 1 (sarang burung)dan sapu sehingga rata
– Langkah 4 : Sapu krim 2 (kunyit) dan sapu sehingga rata.

.

Luffiya Skincare Loose Item

.

PRODUK-PRODUK LUFFIYA YANG LAIN

Luffiya Scrub Ibu Kunyit

.

Luffiya Foundation

.

Luffiya Harum Cateliya

.

Luffiya Skincare KKM

.

Testimoni Luffiya Skincare

 

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

Harga Luffiya Skincare

Set lengkap kecil 5 in 1

RM140 (SM) RM145 (SS)

Set lengkap besar 5 in 1

RM220 (SM) RM225 (SS)

Set trial kecil 3 in 1

RM110 (SM) RM115 (SS)

Set trial besar 3 in 1

RM150 (SM) RM155 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019-5292925




 

Tati Skincare

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



MaxxSlim Slim Booster – Kurus Yang Berkesan Dan Pantas

MaxxSlim



MaxxSlim
Weight Loss Suppliment

“Produk Kurus yang Berkesan dan Pantas”

.

Kelebihan MaxXslim

  • Menguruskan badan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Membakar kalori berlebihan
  • Melawaskan serta melancarkan pembuangan angin
  • Bertindak mengawal selera makan
  • Membuang lemak dalam usus
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Menghalang badan menerima lebihan lemak dan karbohidrat
  • Membantu sistem pencernaan dan berfungsi dengan baik.
  • Mengatasi masalah sembelit

Tidak mengakibatkan kesan sampingan seperti
-Mual, Pening, Cirit birit, Loya, Masuk angin, Sukar tidur malam, Lesu, Alahan

 

Kandungan MaxxSlim

EPAL HIJAU :-
– Mengatasi Masalah Sembelit
– Kaya Dengan Sumber Mineral Dan Vitamin A,B,C
– Mengandungi Karbohidrat
– Makanan Tinggi Serat

LEMON :-
– Membantu tubuh membakar lemak dengan lebih cekap dan berkesan.
– Tingkatkan Hidrasi & Berikan Tenaga
– Menyingkirkan cecair dan toksin di dalam badan.
– Membantu merangsang saluran penghadaman @ merangsang pergerakan usus, serta akan bersihkan organ hati

GARCINIA CAMBOGIA :-
– Bertindak menghalang lemak baru daripada terkumpul di dalam badan.
– Meningkatkan tahap serotonin hormon dalam otak.
– Membantu dalam mengurangkan selera makan dan pembentukkan lemak di dalam badan.
– Membantu dalam proses penurunan berat badan.

HALIA :-
– Membuang angin & toksin di dalam badan.
– Membantu memecahkan lemak dan menurunkan berat badan secara semulajadi.
– Membantu meredakan tekanan dan memulihkan dalaman badan.
– Meningkatkan penyerapan nutrien dalam usus.

Tambahan Baru

GREEN COFFEE :-
– Mengurangkan berat badan
– Mampu mengurangkan penyerapan karbohidrat di bahagian saluran pencernaan
– Mengurangkan lemak tersimpan di dalam hati dan meningkatkan fungsi pembakaran lemak
– Meningkatkan metabolisme glukosa dan mengurangkan tekanan darah .

SENNA :-
– Membantu Membersihkan Sisa Kotoran dan Kerak yang lama Didinding Usus
– Membantu Melarutkan Lemak dan Racun di dalam badan.
– Mengatasi Sembelit dan Mempercepatkan Proses Penghadaman
– Menurunkan Tahap Kolestrol

FLAXSEED :-
– Melancarkan proses detox dan pembuangan kotoran dari dalam badan
– Meningkatkan kesihatan ginjal dan mencegah osteoporosis
– Mencegah perkembangan sel kanser
– Menyihatkan jantung serta mengurangkan kolesterol jahat di dalam darah

AFRICAN MANGO :-
– Menurunkan Berat Badan dengan Menurunkan Kolesterol Jahat.
– Meningkatkan kadar adoponectin.
– Menurunkan kadar glusoka dalam darah.
– Meningkatkan metabolisme

==============

– 1 botol ada 30 biji kapsul
– Herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat
– Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas
– Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih
– Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal
– Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox
– Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain
– Ibu mengandung dilarang ambil
– Ibu menyusu boleh ambil, sebaiknya selepas 60 hari
– Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil




Cara Penggunaan MaxxSlim

1 Biji Sahaja Sehari ,
– WAKTU
– PAGI SAHAJA
Ambil semasa perut kosong.
30 minit sebelum makan berat waktu pagi.

Atau Boleh juga di ambil
– MALAM SAHAJA
Sebelum tidur atau 2 jam selepas makan malam.

Jika Gastrik
– 2 jam selepas sarapan
– minum 1/2 cawan air suam kosong + sarapan terlebih dahulu, Baru makan MaxXSlim Booster

.

Makan yang perlu dielakkan semasa pengambilan produk ini
– Pisang, Coklat, Mee, Minuman segera, Kaffein, Kulit ayam, Sup daging, Durian, Kek, Fast food, Aiskrem

Jika Anda Haid
Stop Makan sementara sampai dah habis haid, baru sambung makan. Kerana ia Kurang Berkesan

Jika Hamil
Jangan Makan Orang Hamil Tidak Perlu Supplement Kurus

Jarakkan makan, JIKA
Ambil Ubat doktor Atau Jamu (8 jam selepas makan MaxXSlim Atau Sebelum makan MaxXSlim)
Suppliment unsur Buah (Jarakkan 1-2 jam antara MaxXSlim)

Banyakkan minum air

.

.

.

Testimoni MaxxSlim

.

“Ramai yang dah berjaya kurus dengannya”

.

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

Harga MaxxSlim

RM76 (SM) RM80 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019 746 2584




Mamadil Susu Rizqi

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !