MAMADIL SLIM LOVE-SLIM BODY SHAPE & BEAUTY SKIN




MAMADIL
SLIM LOVE

MAMADIL Slim love
Bukan Ubat Kurus
Produk Hebat Ini Untuk Membentuk Body

MAMADIL SLIM LOVE

SLIM LOVE bertindak membuang lemak-lemak berlebihan
Selepas itu ia akan membentuk semula bahagian badan anda

MAMADIL SLIM LOVE

Slim Love 99% kandungan dihasilkan dari serat buah-buhanan original, kerana itu teksturnya sedikit kasar. Bukan extract yang telah dicampur dengan bahan lain. Jika extract ianya lebih halus berdebu & kesannya sedikit lambat.

Bahan utama utk Slim Love ialah Garnicia Gambogia,fiber & White Kidney Beans bertindak membakar kalori yg berlebihan. Slim Love menyahkan lemak degil, angin, toksin di dalam badan, membentuk badan dengan kemas & mencantikan kulit.

Ada ketikanya rasa seperti coklat sedikit itu ialah bahan untuk kawalan berat badan. Fiber bertindak untuk membuang dengan lawas TANPA cirit birit. Badan akan rasa ringan kerana angin, toksin & lemak akan keluar melalui sistem perkumuhan.

 

KELEBIHAN MAMADIL SLIM LOVE

SLIM, BODY SHAPE, BEAUTY SKIN

Slim Love diantara produk pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah KOYAK & TERUS TUANG ATAS LIDAH. Rasanya ialah buah-buahan. Tidak perlu bancuh air. Kaedah ini kami hasilkan dari cadangan orang ramai supaya ada satu produk kurus yang lebih mudah,cepat & boleh di bawa ke mana saja. Kata mereka SAMBIL DRIVE PUN BOLEH KURUS.

CARA PENGGUNAAN MAMADIL SLIM LOVE :

Satu sachet sehari sudah memadai. Hanya koyak dan tuang atas lidah.
Tidak ada rasa herba atau pahit. Inginkan kesan yg lebih optimum ambil dua sachet sehari.

PASTIKAN PENGAMBILAN AIR MASAK YANG BANYAK


Lelaki dan Wanita 18 keatas Pastikan minum air masak yang banyak tujuan untuk tindak balas yang terbaik.
Jika kekurangan air, pengguna mungkin akan mengalami pening kepala, rasa sesak nafas atau pedih perut kerana
ianya akan berlawanan dengan angin di dalam badan.. Jika perut rasa tidak selesa, ambil Slim Love selepas makan.

 

MAMADIL SLIM LOVE2

Saoalan lazim

SIAPA BOLEH GUNA SLIM LOVE :
Lelaki dan Wanita 18 ke atas
Ibu dinasihatkan mengambil selepas bayi berumur satu tahun ke atas ini kerana rasa yang sedikit masam manis dalam kandungan mungkin akan mengakibatkan perut bayi rasa tidak selesa. Mulakan denagn satu sachet sahaja untuk permulaan. Jika perut bayi tidak meragam, boleh teruskan ambil dua sachet sehari.

PANTANG :
Slim Love pantang untuk ibu mengandung sahaja.
Ibu di dalam pantang yang menyusu bayi TIDAK DIGALAKKAN AMBIL kerana buah-buahan dan fiber mungkin akan mengganggu perut bayi kembung dan lain-lain.

KESAN :
Setiap individu berlainan metabolisme namun setakat ini kami dapat feedback dari pengguna yang paling cepat satu hari sudah ada kesan. Paling lama setakat ini lapan hari berat turun sebanyak 2.5kg

MAMADIL SLIM LOVE5

.

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE1 TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE2

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE3 TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE4

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE7

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE5

TESTIMONI MAMADIL SLIM LOVE

.

.

SUDAH TIDAK DIJUAL

HARGA MAMADIL SLIM LOVE

RM180 (SM) RM190 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttps://goo.gl/pg9NbB

SMS/WASAP – 019-5292925



Azzahira Beauty Dot Com

MAMADIL WOMEN LOVE

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !




WOMEN LOVE – SUPPLEMENT ANTI PENUAAN DAN PERAPAT

Mamadil women love



MAMADIL
Women Love

MAMADIL Women Love
Dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk
mencerahkan kulit, anti penuaan dan perapat

MAMADIL Women Love5

Bukan dari kolagen laut
Kolagen laut kebiasaan pengguna
akan alami kegatalan selepas guna
mungkin dari penyakit resdung yang ada & sebagainya.

.

WOMEN LOVE by MAMADIL

Dihasilkan dari kolagen tumbuhan untuk mencerahkan kulit

WL juga mengandungi Vitamin C khas untuk kecantikan kulit padat, mampat & halus hingga ke hujung jari kaki.

WL juga mengandungi pueraria mirifica khas untuk keanjalan payudara & susu ibu bertambah banyak & pekat.

WL juga mengandungi bahan yang paling penting iaitu MANJAKANI khas untuk merawat masalah kewanitaan, ramai pengguna yang sudah mengandung sejak mengambil WL,agen perapat no.1 wanita

Rasa buah-buahan ini juga adalah salah satu agen untuk anda senang membuang & tidak sembelit lagi.

” Kanser usus berpunca dari sembelit @ membuang tidak lawas & sisa2 najis yg tidak keluar normal.Lama kelamaan ia bertukar menjadi sel2 kanser” -Dr.Rahmah Klinik Adnin K.Terengganu.

MAMADIL Women Love6

.

FUNGSI & KELEBIHAN MAMADIL Women Love:

  • Untuk kecantikan kulit seluruh badan Cerah Gebu & Berseri.
  • Mujarab menghilangkan jerawat/bintik2 halus terutamanya di belakang badan & lengan.
  • Ketiak sangat cerah,bersih & tidak kembali gelap.
  • Kulit sangat halus & licin.
  • Kulit cerah sekata.
  • Memudarkan parut.
  • Bentuk badan semakin kemas & menarik.
  • Membersihkan “dalaman” wanita.
  • Keputihan keluar di awal pengambilan. Semakin hari semakin bersih & bersih.
  • Mujarab untuk merapatkan rahim.
  • Melancarkan period.
  • Mencantikan payudara & punggung.
  • Semakin cantik & menarik dengan pengambilan yang konsisten.

.

MAMADIL Women Love3

1 kotak mempunyai 30sachet x5g (tahan sebulan)
Pengambilan 2sachet setiap hari (kesan effective 2 minggu pertama selepas tu 1 sachet sehari dah cukup)
Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet.
Perisa oren macam gula-gula serbuk tu
Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur.
Kesan seawal 2 minggu ke atas.
Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten & perbanyakan minum air masak

MAMADIL Women Love11

.

CARA PENGGUNAAN MAMADIL Women Love:

  1. Pengambilan 1- 2 sachet setiap hari.
  2. Tiada masalah jika ambil lebih dari 2sachet
  3. Terus tuang ke atas lidah. Ia meresap dengan cepat melalui enzim liur.(Perisa oren)
  4. Kesan seawal 2 minggu ke atas.
  5. Kesan lebih ketara jika diambil secara konsisten.




Siapa yg boleh ambil WOMEN LOVE?

– Wanita belum berkahwin 18 ke atas.
– Wanita sudah berkahwin khasnya yang sudah beranak pinak.
– Ibu menyusu & dalam pantang (pastikan bayi telah sembuh dari jaundis)
– WANITA SAHAJA.

Apa pantang larang Women Love?

-Pantang untuk IBU MENGANDUNG SAHAJA.
-Kami syorkan elakkan ais & minuman berkafein kerana ianya melambatkan proses perubahan.

MAMADIL Women Love8

.

 

Saoalan lazim

Orang berpenyakit seperti kencing manis, darah tinggi, tiada rahim, fibroid, tirod boleh ambil tak WL?
– Boleh dengan syarat pastikan pengambilan air putih yang banyak setiap hari.
– Mulakan dengan 1sachet sahaja. Bila rasa selesa boleh consume 2sachet sehari. Terpulang mengikut kehendak.

Women Love ada KKM & HALAL tak?
– Alhamdulillah walaupun lambat sikit prosedurnya tapi kami telah terima sijil KKM & sijil HALAL

Time period boleh makan Woman Love?
Kalau ikutkan memang boleh tetapi banyak customer cakap period jadi lambat atau period jadi sedikit awal

PERIOD NORMAL TAK PERLU AMEK WOMAN LOVE, DAH KERING BARU AMBIL WOMAN LOVE

PERIOD TAK NORMAL MACAM SENGUGUT KE 3 BULAN SEKALI PERIOD
YES DIGALAKKAN AMBIL WOMAN LOVE UNTUK KURANGKAN SAKIT SENGUGUT ITU

Saya nampak tua sebelum usia,kulit kusam badan tak bermaya bolehkah saya ambil Woman Love?
Boleh, woman love adalah supplement anti aging juga. inshallah makan dengan betul anda dapat hasil terbaik.

Saya baru lepas bersalin & dalam proses berpantang, boleh ambil Woman Love?
Boleh, sebaik sahaja berpantang..hari pertama dah boleh ambil woman love, sangat membantu mempercepatkan recover luka bersalin itu.

Kalau nak ambil dengan suplement lain macam jamu boleh?
Boleh tapi jarakkan 3 jam ya

MAMADIL Women Love9

.

TESTIMONI MAMADIL WOMEN LOVE

MAMADIL Women Love1

Testimoni MAMADIL Women Love1 Testimoni MAMADIL Women Love2

Testimoni MAMADIL Women Love4 Testimoni MAMADIL Women Love6

Testimoni MAMADIL Women Love3 Testimoni MAMADIL Women Love5

Testimoni MAMADIL Women Love

.

IBU YANG BREASTFEED BABY BOLEH CONSUME WOMAN LOVE,
TAPI MAKE SURE SELEPAS ANAK SIHAT DARIPADA DEMAM KUNING

TAPI IBU MENGANDUNG TAK BOLEH CONSUME WOMAN LOVE

.

HARGA MAMADIL WOMEN LOVE

RM150 (SM) RM160 (SS)

(30 sachet)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019-5292925




Azzahira Beauty Dot Com

KHAYLA CANDY

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !