PROFIX – VITAMIN MUKA BERLUBANG

Profix




Profix
Masalah
Parut Muka Berlubang

.

Ada Masalah seperti :

  • Parut berlubang
  • Jerawat
  • Pori terbuka
  • Kulit kering
  • Simptom resdung
  • Hormon tak stabil

“Ok parut berlubang diwajah semakin kurang..Suami saya tegur ada perubahan – Pengguna”

Bagaimana ia berfungsi?

  • Mempercepatkan proses pemulihan parut serta  melicinkan kulit dengan vitamin -E semulajadi yang mengandungi paras anti-oksidan dan anti-radang yang tinggi.
  • Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen

Kenapa anda perlu memilih krim ini :

  • Senang digunakan
  • Nampak perubahan seawal 1 minggu
  • 100% asli, semulajadi dan selamat
  • GMP, Halal, KKM
  • 28 gram

 

“Saya dulu muka memang jerawat teruk..paling teruk kat bahagian pipi..then makin lama makin kurang da jerawat tapi scar2 jerawat lama tu memang masih nampak lah kat pipi berkawah tu kan..then try vitamin ni memang elok dia kurangkan depth kawah kat muka tu..rasa macam makin licin 🙂 – Pengguna”

.

Kandungan Produk

  • Ekstrak Vitamin E – Vitamin yang dirumus khas untuk membantu menyelesaikan masalah muka berlubang, mengecilkan pori-pori dan mengembalikan keremajaan kulit
  • ACB Fruit Mix – Formula khas yang direka mengikut keperluan kulit muka kita
  • Ekstrak Pati Rose Jepun – Bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yang menyegarkan
  • Water Based Cream – Mudah meresap ke dalam kulit kita
  • Aqua, Carbomer dan Phytofuse
  • 100% Bahan Semulajadi




Cara menggunakan PROFIX

  • Basuh muka dahulu dengan sabun anti-bakteri/sabun biasa.,kemudian sapukan krim sehingga rata
  • Dengan pergerakan tangan memutar ke arah lawan jam  Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang mungkin

.

Q & A

Betul ke berkesan?
Ya, kami jamin 100% yang ianya berkesan. Anda tidak perlu risau kerana pembelian anda adalah sifar-risiko, duit anda akan dipulangkan jika tidak berkesan!

Mungkinkah kulit wajah akan jadi lebih teruk selepas pakai produk ni?
Tidak perlu risau dengan masalah ini insyaallah tiada sebarang kesan negatif kepada wajah anda. Kerana bahan-bahan di dalam telah disahkan 100% selamat oleh BPFK

Gerenti sampai ke rumah ke selepas saya bayar ni?
Tak perlu risau soal penghantaran ini. Kami akan beri tracking no bagi memudahkan anda mengesan barang berada dimana dan betul diposkan atau tak

Leceh ke nak guna produk ni?
Ia hanya seunit krim vitamin yang merawat muka berlubang, hanya perlu sapu 2minit 2 kali sehari

.

Testimoni PROFIX

.

HARGA PROFIX

RM60 (SM) RM65 (SS)

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019-5292925




 

Azzahira Beauty Dot Com

PERLAKING

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *