TATI SKINCARE – HAPUSKAN JERAWAT JERAGAT

Tati Skincare



TATI SKINCARE MERAWAT MASALAH
KULIT KUSAM KASAR
JERAWAT & JERAGAT
SEAWAL 3-7 HAR

.

Berkaitan Masalah Tati Dengan KKM Dah Diselesaikan

.

Tati Skincare – ADA MASALAH SEPERTI

  • Jerawat yang kunjung tak hilang-hilang.
  • Jerawat bernanah.
  • Kulit kusam dan gelap
  • Pigmentasi dan jeragat
  • Parut jerawat hitam
  • Kulit tak sekata
  • Pori-pori kasar

.

ALPHA ARBUTIN : APA ITU ALPHA ARBUTIN ?

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear.
Arbutin berupaya merencatkan penghasilan enzim Ty­rosinase yang membuatkan kulit gelap akibat selaran matahari. Kerana potensi nya itu ia menjadi bahan utama pengeluar kosmetik masakini dalam menghasilkan produk berkaitan pencerahan kulit, memudarkan bintik hitam dan parut secara natural dan semulajadi.
Para penyelidik memberi jaminan 100% bahawa arbutin selamat dan berkesan digunakan dalam produk pencerahan tanpa kesan sampingan berbanding merkuri. Tindakbalas nya lebih cepat dan efisien berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit. Arbutin juga mengandungi agen antipenuaan yang membantu kulit sihat, halus dan awet muda.

Dengan formula berasaskan ALPHA ARBUTIN, GLUTHATION, COLLAGEN, VITAMIN E dan C.

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :

✔ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔ Menghapuskan jerawat dan parut
✔ Mencegah whitehead / blackhead
✔ Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔ Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔ Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔ Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
✔ tanpa penggelupasan
✔ tanpa hyroquinon
✔ perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

 

SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :

BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml)
NOT170505956K
– Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
– Membuang sel-sel kulit mati
– Mengecut serta mematikan jerawat

DAY CREAM (5gm)
NOT170505955K
– Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
– Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)

SUNBLOCK/UV CREAM (5gm)
NOT170505957K
– Digunakan selepas memakai day cream
– Memberikan extra protection pada kulit
– Menjadikan kulit semakin gebu & glowing





NIGHT CREAM/THERAPY 1 (5gm)
NOT170505953K
– Menghalus serta melembutkan kulit
– Membantu pembuangan sel kulit mati
– Mengekalkan kelembapan kulit
– Menghilangkan kedutan & garis2 halus
– Mengecilkan liang pori yang terbuka
– Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan
– Menaikkan seri wajah

TREATMENT/THERAPY 2 CREAM (5gm)
NOT170505954K
– Mengecutkan jerawat baru + lama
– Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead
– Memudarkan serta menghilangkan parut
– Membantu pencerahan berganda
– Melicin & menyerikan kulit muka

.

CARA GUNA TATI SKINCARE

Siang Hari

1. Guna Cleanser : Tuang sedikit di tapak Tangan. Buat buih cuci muka sekejap (30 Saat)
2. Toner (Jika Ada) : 2 atau 3 titik, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas (Kapas@Tangan)
3. Serum (Jika Ada) : 1 atau 2 pam di tapak tangan, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas
4. Day Cream
5. Sunblock
6. Foundation (Jika Ada)

.

Malam Hari

1. Guna Cleanser : Tuang sedikit di tapak Tangan. Buat buih cuci muka sekejap (30 Saat)
2. Toner (Jika Ada) : 2 atau 3 titik, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas (Kapas@Tangan)
3. Serum (Jika Ada) : 1 atau 2 pam di tapak tangan, usap secara perlahan ke seluruh wajah dari bawah ke atas
4. Night Cream
5. Treatment Cream

.

Peringatan :

* Setiap Cream Disapu Memadai Nipis2 Sahaja.
* Mencuci Muka Cairan Hendaklah Tidak Terlalu Banyak Dan Cuci Tidak Terlalu Lama
* Serum Digunakan Selepas 2 Minggu Penggunaan Basic Set.
* Rehat Muka Selama 7 Hari Dari Skincare Sebelum Guna Rangkaian Produk Tati Skincare.
* Selain Set 5in1 Tati Skincare juga didatangkan dengan
* Serum dan Toner (Dijual berasingan)

.

 

toner tati 1
GLOW WHITE COLLAGEN TONER

.

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN TONER

  • Penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat
  • Mengandungi estrak Papaya dan Alpha Arbuntin yang membantu mencerahkan dan melawan bakteria penyebab jerawat dan jeragat,
  • Menganjalkan dan mencerahkan kulit
  • Mengecilkan pori-pori,
  • Memudarkan parut jerawat,
  • Melembabkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada wajah
  • Menjadikan wajah glowing dan pinkish

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN TONER TATI SKINCARE :-

1) Cuci muka menggunakan sabun dan dibilas bersih
2) Sapu Glow White Collagen Toner ke kulit secara lembut

.

serum tati

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM

.

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE :-

  • Mempercepatkan Proses Pencerahan Sehingga 3x Ganda
  • Menghilangkan Jerawat Dan Parut Jeragat
  • Mengurangkan Kedutan Menghilangkan Jeragat
  • Menghalang Proses Melanin Yang Boleh Mengakibatkan Jeragat
  • Menjadikan Tona Kulit Lebih Sekata Dan Menghalang Dari Pigmentasi
  • Menegangkan Kulit, Menjadikan Kulit Lebih Lembut Dan Berseri
  • Kulit Muka Akan Kelihatan Awet Muda Seawal 7 Hari

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE :-
Apply after cleansing and before apply night and treatment cream

 

Halal & Lulus KKM
Made in Malaysia (Kelantan)
1 set tahan 3-4 minggu bergantung kepada penggunaan

TESTIMONI TATI SKINCARE

testimoni tati skincare 15

.

 HARGA TATI SKINCARE

RM80 (SM) RM85 (SS)

Harga Tati Skincare + Serum + Toner

RM150 + Free pos

Harga Tati Loose Item (Belum masuk kos pos)

Cleanser 60ml RM20
Cleanser 120ml RM30

Sunblock 5g RM20
Day cream 5g RM20
Treatment 5g RM20
Night cream 5g RM20

Sunblock 10g RM35
Day cream 10g RM35
Treatment 10g RM35
Night cream 10g RM35

Toner 30ml RM25
Toner 60ml RM40
Serum 20ml RM60

images

Berminat nak dapatkan produk ini, boleh pm saya

FBhttp://bit.ly/2pQOlZi

SMS/WASAP – 019-5292925




 

Azzahira Beauty Dot Com

GLUTACAPS

SENARAI PRODUK AZZAHIRA BEAUTY !



25 thoughts to “TATI SKINCARE – HAPUSKAN JERAWAT JERAGAT”

  1. hye sis…sya da pakai tati skincare nie da 5 hari,,,dye ada rasa gatal dan pedih2 di bhgian muka…knapa yaaa? tapi alhamdulillah jerawat yg sblom nie naik kat pipi yg bnyak da semakin pulih dan tinggal parut aja…cuma jerwat pasir aje yg blom hilang…huhuhuhu

    1. ada juga..yang ada masalah ni..tapi tak ramai..kalau teruk boleh stop..tapi macam masalah sis ni tak ada masalah

  2. hai sis ,nak tnya kalau sblum ni pakai produk skincare lain then nk tukar tati skincare , kne stop lama mana dulu sebelum guna tati ? ke pakai terus pn takpe ?

    1. sy mula2 jadi macam tu jugak. Tapi rupanya sebab pakai tebal krim tu..so krim tu semuanya kena pakai nipis2 je. Yang treatment dgn night krim lagiii nipis. Lepas tu dah tak ada masalah dah. boleh g kerja tak pakai make up still orang tak nampak kusam.

  3. Aslmkum… mna sy zara. Sy bru mguna Tati skincare. Mmg best. Sblum ni sy da gna mcm2 product kadg smpai kluar smua pimple huhu hmpe!. Mulanya sy tkt gk mcuba Tati skincare tpi mg sister sgustkn pkai sbb die pkai mmg best brbndg yg lain so.. sy pon cubala. Wow.. mmg trbaik n best sgt. Sbb muke sy susa n sensitive tpi dgn Tati skincare sy nk share skt ni mmg trbaik best sgt2 hrga pon sgt brbaloi trima kasih Tati skincare kemunculan mu amat brnilai buatku..

  4. dlu kulit sy cantik pkai produk xxxx ni..tapi skrg produk tu da stop production so try la guna yg lain kulit terus rosak teruk.pastu tak putus asa sy guna yg lain n lagi bertambah teruk smpai kwan sy ckp “weh pehal muka kau” hmm sedih. smpai la sy jumpa tati ..kwan2 sy sndri pkai n diorg suggest kan even takut but i try la jugak. rasenya pakai tak sampai 1 week pun da nmpak perubahan jerawat kurang merah2 pun da reda hope hari2 kemudian semakin pulih la..wlaupun sy lelaki tp soal penampilan tu penting bg sy. anyway thanks tati ..

  5. Hai sis , nk tnya klau kita tgh pkai produk skincare lain then trus tukar pkai tati skincare ada effect apa2 tak ?

  6. Saya dh pakai produk tati skincare nak masuk 5 hari.Alhamdulillah,bintik bintik hitam dekat dahi dh hilang and parut jerawat pun makin pudar.saya puas hati sangat ☺

  7. Sebelum niy ada guna skincare lain . 1weeks ja . Then stop 3hari . Then terus pakai tati . Sekarang da seminggu lebih da guna tati . cuma jerawat kat dahi takmau hilang . Degil sokmo . And ada rasa pedih sikit kat muka lepas cuci muka .

  8. sy pakai tati da masuk kotak kedua..mmg best..tp nasihat sy, jgn berhenti pkai n kena konsisten pakai..lau stop,mmg kulit muka akan naik jerawat balik..

  9. sy tkut laa jgak nk pkai mase first sbb tkut x ada kesan,saya pakai produk lain pon hampa tapi, bru jer 1 week sy pkai,nmpak cerah drpd biasa,anyway tq tati

  10. Tati mmg best…saya pakai produk 5 in 1..lani kotak ke 4 dh…alhamdulillah..jerawat n kulit kusam bukan masalah saya lagi..puas hati sgt2 sbb kwn2 ada yg menegur perubahan kulit saya..bila keluar saya hnya pakai day cream je..cepat n mudah..teringin nk mencuba serumnya pula..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *